Nyhedsbrev 11

Nyhedsbrev 11


Virksomhedsbesøg
Mandag d. 29. august d. å. kl. 19
vil vi gerne invitere jer på et virksomhedsbesøg på en af Haarbys helt store virksomheder, Cabinplant.
Hans Clausen, tidligere direktør og medejer, vil føre os rundt på fabrikken og fortælle om virksomheden og dens  produktion. Besøget forventes at vare et par timer.  For medlemmer af lokalhistorisk forening er deltagelsen gratis.
Da deltagertallet er på max 50 personer, er det nødvendigt med en tilmelding.
Du kan tilmelde dig på mail med antal personer til:
<> inden torsdag d. 11. august d.å.
Hvis du ikke har mail, kan du tilmelde dig telefonisk på telefon 64732303 onsdag d. 10. august d. å. Mellem kl. 18  og 19.

Fynske Bank
Først blev Vestfyns Bank til Fynske Bank, så blev det besluttet at nedlægge afdelingen her i Haarby. Kedeligt på en måde, men glædeligt på en anden, idet vi har overtaget en meget stor del af afdelingens møblement: 6 borde og 16  stole –  kvalitetsmøbler,  virkelig dejligt! Møblerne vil passe godt ind i vores nye domicil på Skolevej 6!!!
Jeg skal skynde mig at tilføje, at intet er afgjort endnu omkring Skolevej 6, men alt tyder på, at lykken står os bi og at det bliver vores fremtidige adresse. Byrådets Kulturudvalg og Miljø- og teknikudvalg har indstillet til byrådet, at Skolevej 6 skal deles mellem Modelbaneklubben og vores forening.  Pengene til renovering og drift af Skolevej 6 er også fundet og alt tyder på, at det kun er en formalitet, at byrådet nikker ja til projektet.

Projekt: Ny sognefilm?
Vi har her i forårsmånederne spurgt alle virksomhederne  i Haarby, om de ville være med til at finansere  produktionen af en ny sognefilm. Vi har fået positive tilkendegivelser med tilsagn om beløb, men desværre ikke i et omfang, der umiddelbart kan løse vores økonomiske problemer. En stor tak til de virksomheder, der allerede har støttet os.
Vi synes stadigvæk, at idéen er så god, at vi på ingen måde har givet op!
Sidste nyt: Vi har modtaget en donation, der gør, at vi nu ”kun” mangler kr. 50.000!!!

Ny redaktør af kalenderen!
Jens Bisgaard har valgt at trække sig som redaktør af kalenderen, den første og eneste, der har været indtil nu i kalenderens 33- årige historie. Jens var også initiativtager til kalenderen. Jens Bisgaard har i det hele taget været en meget aktiv mand i foreningen. Han blev indvalgt i den første bestyrelse i 1981. Blev valgt som formand, hvilket han var indtil 1998.
Vi vil på foreningens vegne takke Jens for den kæmpeindsats han har ydet i foreningsregi. Lidt billedligt kan man sige: ”At den gamle kaptajn går fra borde!”

Har du fået læst indholdet af ”Standerne” på Algade?
        Bækkelundgaard

        Haarby Vandværk

        Specialafgrøder i Haarby og omegn.

        Haarby Teglværk.


Alle ønskes en fortsat god sommer!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen.