Nyhedsbrev 12

 

Så er vi i mål……!

En meget lang proces er sluttet på den bedst tænkelige måde: Skolevej 6 bliver vores fremtidige domicil. Vi skal – dog – dele bygningen med Haarby Modeljernbaneklub.

Fra Assens Kommune meldte afgørelsen ud i oktober måned er tingene gået meget stærkt. Vi har i bedste samarbejdsånd ”fordelt” husets kvadratmetre mellem de to foreninger.

Teknisk Forvaltning har indhentet håndværkertilbud til renoveringen, der er afsat kr. 207.000 til dette formål.

Der er en forventning om, at huset er klar til indflytning i starten af 2017? Når vi er klar til den store flytning, håber vi på, at I – vores medlemmer – vil give en hånd med? Vi får brug for hjælp til både det grove og det fine!

Nok har processen været meeeeeget laaaaaaaaaang, men hvor bliver det dejligt at flytte til et sted med mere plads, flere aktivitetsmuligheder og ikke mindst er vi glade for den centrale placering i byen!

                               Ny sognefilm?

Vi er så langt i indsamlingen og planlægningen, at vi næsten kan fjerne spørgsmålstegnet i overskriften. Vi har kr. 175.000 til projektet. Dertil kommer en ansøgning ved Fynske Banks Fond, som vi venter svar fra i november måned. Intet er absolut sikkert endnu, men vi har en stærk tro på, at det vil lykkes.

Vi er i den sidste forhandlingsfase med hensyn til at udpege producenten af filmen. Det vil ske her i november måned.

Kalender 2017

Efter 33 år iført samme ”klæde” har vi besluttet, at det nu er tid til fornyelse. Kalenderindholdet: Historier fra Haarby er stadig det samme, ellers er alt andet anderledes: kalenderstørrelsen, designet, vægtningen af stof og billeder på siderne. Prisen er kr. 125 – dog har vi besluttet, at vores medlemmer kan købe til kr. 100/stk/husstand, hvis man afhenter den på :

 

Arkivet, Trunderupvej 8

på følgende datoer og tidspunkter:

Fredag d. 12. november fra kl. 10 – 15

Onsdag d. 16. november fra kl. 9.30 – 12

 

BREAKING NEWS – BREAKING NEWS

Haarbydrengen, tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen, har givet tilsagn om at komme til Haarby i foråret 2017 og fortælle om sin barndom i Haarby og om sin morfar, den respekterede og ansete sognerådsformand Chresten Johannessen.

Tid og sted vil I høre om senere.

 

Mange hilsener fra en bestyrelse, der synes,

at tingene går vores vej!