Nyhedsbrev 13

Haarby Lokalhistoriske Forening.

-Så er vi landet på Skolevej 6!

 

Mandag d. 2. januar var udset til at være den store flyttedag. Et heldigt valg fordi solen skinnede fra en skyfri himmel, hvilket gjorde det muligt at bruge trailere. Dertil kom, at flere af vore medlemmer havde givet tilsagn om at bistå ved flytningen – en stor tak til dem. Der er ganske mange ting at holde styr på ved en sådan flytning, men da mandagen gik på hæld, var Trunderupvej 8 tømt.

Indretningsmæssigt er vi nu så langt, at vi meget gerne vil invitere jer til at komme og se, hvordan Haarby Lokalhistoriske Forening tager sig ud i de nye omgivelser.

Vi håber at se dig en af følgende dage, hvor vi vil byde velkommen til en besigtigelse, en kop kaffe og en småkage:

Tirsdag d. 21. februar kl. 19 – 21

Onsdag d. 22. februar kl. 16 – 18

Lørdag d. 25. februar kl. 10 – 12.

 

Forhåndsinteressen er så stor…….

 

før mødet med Uffe Ellemann Jensen d. 24. april 2017 i Haarby Hallen, at det bliver muligt at forhåndsbestille billetter.

Det kan gøre på en af følgende måder:

Hvis du kommer og besøger os på en af de ovennævnte dage: tirsdag d. 21. februar, onsdag d. 22. februar eller lørdag d. 25. februar kan du bestille billetter her.

Mandag d. 27. februar, onsdag d. 1. marts og tirsdag d. 2. marts sidder Grethe Gottfredsen og Marie Louise Pedersen ved telefonerne i tidsrummet kl. 17 – 19 for at modtage billetbestillinger. Numrene er: 28725628 og 29270023. Alle billetter betales ved indgangen d. 24. april.

 

Sognefilm 2017

 

Drejebogen er klar og de første optagelser er allerede filmet. Bestyrelsens oplæg til filmfolkene har været, her meget bredt og enkelt formuleret: Vi ønsker en sognefilm, der fortæller om livet i Haarby i 2017. Filmfolkene får selvfølgelig brug for lokal bistand, enten til research eller som medvirkende. Vi vil bede alle være positive over for eventuelle henvendelser, så vi får det absolut bedste resultat. Filmen er klar til premiere i begyndelsen af 2018.

Ordinær generalforsamling afholdes d. 28. marts, kl. 19 i Konfirmandstuen i Præstegården.

 

Lidt sent, men alligevel:

Godt Nytår og tak for opbakningen i det gamle!

 

Bestyrelsen